Ontmoet de Plazatalk Experts

E-commerce, Marketing & Ondernemerschap

Bas Urlings

Bas Urlings
Founder van Plazatalk
Host van de Ondernemen Op Slippers podcast
Founder / CMO / Secret Weapon bij de Dwarfs 

Hallo, Ik ben Bas Urlings! Ondernemer op Slippers is de beste samenvatting van mij! Ik reis samen met mijn familie de wereld rond terwijl de business doordraait!

Eigenaar van DisQounts International BV. Toonaangevend in FMCG (Fast moving Consumer Goods) en winnaar van het snelst groeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland!

En natuurlijk Plazatalk, een platform waarin wij (startende) ondernemers helpen succesvol te verkopen via Marketplaces zoals bol.com en Amazon! Ik probeer over interessante onderwerpen blogs te schrijven. Mocht je leuke / interessante onderwerpen weten waarover we kunnen schrijven, laat dan een reactie achter onder deze blog. Veel leesplezier!

Marketing & E-commerce

Hey, Plazatalker!;) Mijn naam is Marciano Strijker, namens Plazatalk help ik dagelijks startende ondernemers bij het waarmaken van hun Amazon avontuur. Dit kan middels persoonlijk advies, masterclasses die ik voor onze leden host/organiseer óf door ondernemers met elkaar in contact te brengen..

Daarnaast werk ik dagelijks aan het Plazatalk platform, om hoge kwaliteit, en enorm veel waarde te bieden zodat alle leden kunnen groeien.

Dit doe ik allemaal "op slippers" aangezien ik sinds 3 jaar in het buitenland woon met mijn gezin!

Marciano Strijker

Marciano Strijker
Online Marketing Manager bij Plazatalk

Amazon Seller & Amazon Business Coach

Ralph Oprins

Ralph Oprins
Eigenaar Fastlane FBA (Consultancy)

“Wie ben je en wat doe je?”
Wat is jouw antwoord op deze vraag?
De meeste mensen antwoorden met hun naam en hun baan.
Maar doe je niet veel meer dan slechts werken voor een baas?

Ja, natuurlijk wel! En daarom noem ik mezelf: partner, papa, fervent golfer, investeerder én online ondernemer.
Met “online ondernemer” als laatste, want dat is slechts wat het mogelijk maakt voor mij om alle andere dingen te doen die ik wil.

Maar online ondernemen is geen eitje (in het begin).
Zoals elke ondernemer je kan vertellen, zul je veel fouten maken voordat je succesvol zult zijn.
Vasthouden en blijven denken in mogelijkheden!
Dat is wat mij een omzet van maar liefst €1.000.000,- heeft gebracht.
En dat terwijl ik daarnaast nog een fulltime baan had.

Stel je voor dat ik geen fulltime baan naast mijn ondernemerschap had? Daarom ben ik gestopt met mijn baan om mij fulltime op online ondernemerschap te concentreren.
Mijn droom van ondernemen in vrijheid is nu werkelijkheid!

En dat is precies wat ik met jou wil delen!

Ik wil jou helpen een succesvolle online verkoper te worden!

Inkopen in China & Kwaliteitsmanagement

Ties Coolen is van jongs af aan gefascineerd door China. Hij heeft 5 jaar in de metropool Shanghai gewoond en weet als geen ander dat bekendheid van de cultuur, het hebben van een betrouwbaar netwerk en kennis van de manier van zakendoen vereisten zijn. Inmiddels een team van 30 collega’s en 20 jaar expert op het gebied van sourcing, inkoop en kwaliteit. “Wij delen onze kennis en kunde om zakelijk inkoop succes te hebben in Azië”.

Coolen China biedt ondersteunende en begeleidende (out-)sourcing en inkoopproces diensten, waardoor ze functioneren als uw partner. Daarnaast is Ties specialist op het gebied van China; adviseren en het begeleiden van ondernemers die willen inkopen in China. “Opdrachtgevers willen dit inkoopproces uitbesteden of herzien en wij helpen ze hierbij”.

Quality Control (QC) inspecteert uw producten op de gewenste kwaliteit; dit in opdracht voor ondernemers die willen inkopen in China, Vietnam, India of Turkije. Hierdoor hoeft u als importeur zelf niet te reizen en ben je toch zeker van een professionele kwaliteitsinspecties. “We hebben kennis in de productielanden, met een aanspreekpunt in Nederland.”

Ties Coolen

Ties Coolen
Eigenaar Coolen China & QC China

Compliance, Handleidingen & CE markeringen

Ferry Vermeulen

Ferry Vermeulen
Eigenaar INSTRKTIV & 24 Hour AR

Als telg uit een ondernemersfamilie maakten industriële productie en massaproductie altijd onderdeel uit van mijn dagelijks bestaan. De keuze voor de studie Industrieel Ontwerpen was dan ook een logische. Na mijn afstuderen in 2006 aan de TU Delft startte ik mijn eigen bureau: Fever, ontwerpbureau voor productinnovatie en -realisatie. 

Om me verder te verdiepen in het succesvol ontwikkelen van producten, ben ik in 2008 begonnen met een PhD-research en daar besteed ik mijn avonden aan. 

In 2009 werd Manualise opgericht, als spin-off van Fever. Sinds 2015 ben ik verder gegaan onder de naam INSTRKTIV. INSTRKTIV ontwikkelt, verbetert en beheert handleidingen. We streven ernaar een reputatie op te bouwen op het gebied van gebruiksvriendelijke handleidingen die bijdragen aan een betere customer experience en die de aansprakelijkheid van onze klanten verminderen. Tot onze klanten behoren: AkzoNobel, Fischer, Smartwares, Skil, Eneco en Schneider Electric.

Mijn specialiteiten zijn: contentstrategie, gebruikservaring, Europese richtlijnen, Simplified Technical English en single sourcing.

BTW registratie & administratie in Europa

Hoi, wij zijn Staxxer en wij geloven dat het doen van je Europese btw administratie gemakkelijker, goedkoper en beter kan.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij een team gebouwd van de beste boekhouders in Europa. Zij werken met onze eigen software zodat het betaalbaar en simpel blijft voor iedereen.

Zij zorgen dat jouw Europese btw boekhouding
altijd in orde is en blijft!

BTW. BTW. BTW. Dat is wat ons dagelijks bezig houdt. We denken niet binnen grenzen, maar daarbuiten. Net zoals onze klanten. 

Onze Staxxers nemen jouw Europese btw registraties en aangiftes over. Daarbij zorgen zij dat alles keurig en op tijd geregeld is. Zo kun jij doen waar je goed in bent. En doen wij dat ook. 

Ties den Dekker & Peter van de Rijdt

Ties den Dekker | Peter van de Rijdt
Eigenaren van Staxxer

Wil jij ook Plazatalk expert worden..?